Monday, March 29, 2010

Lilled ja lepatriinud

Kevad murrab teed. Veed voolavad nii hoolega, et mõnes paigas meie linnas kulub paat ära või vähemalt pika säärega kummikud. Aga tore on :) Oleks vaid päikest rohkem ja nohu natuke vähem.
Heegeldasin endale kevadiselt rõõmsa bareti ja sinna juurde ka sallkrae. Sedakorda kasutasin bareti tegemisel ka Mütsiraamatu abi.
Väikesed lilled ja lehedki on heegeldatud, need on teostunud minu enda mustri alusel.
Sallkraed heegeldades tekkis muster, mida olen varem oma mütsidesse pununud.
Olen märganud mitmetes blogides vahvaid paelakesi-tutikesi kinnastel, sallidel või mütsidel. Tundus nii kaunis, et kasutasin seda ka oma sallkrae kaunistusena :)
Lõngaks oli Rowan Silk Cotton, toon Fresh. Tegemist on tõeliselt mõnusa ja luksusliku lõngaga. Mütsile kulus 1,5 tokki, sallkraele natuke üle 1 toki luksust. Abistas heegelnõel nr 4.

Lisaks kevadistele mõtetele saan liikuda ka suveteedel :) Tellimustööna valmis väikesele preilile lepatriinude ja võililledega suvekübar. Uus versioon selles postituses näidatud kübarast ;)
Lõng jällegi puuvillane, abistas heegelnõel nr 2.

Päikest ja rõõmsaid kevadisi hetki!

12 comments:

Kai:) said...

Barett on hästi armas koos kraega ja lapse mütsil käib siuke lahe action ...jäin kohe vaatama,et mis mutukas kuhu suundub :))))

Heli said...

Triinu, olen Sinu lastekübarakeste fänn! ja nüüd see barett ja kaelus ... ootan juba järgmisi! Muide, hakkasin eile õhtul heegeldama ühe lapsebaretti ja et muster li tavapärasest veidi erinev, siis olin peaaegu rabas omadega. Vahel tahaks õpetuse järgi midagi teha, aga ikka on pealehakkamisega nii kiire, siis tuleb omast peast pusida. Kelle raamat on Mütsiraamat, jube piinlik, aga ei teagi, või vist eestlannane koostatud?

Monika said...

Sa suudad ikka ja jälle end ületada, see roosa kübar on võrratu!

Lillysmuul said...

Oeh,kui armsad asjad jalle!!!!

Triin said...

Te olete tõeliselt armsad :) Suur tänu ilusate kommentaaride eest!
Heli, Mütsiraamat on eestlaste tehtud. Täpsemalt Kirju Kummuti poolt ja ilmunud on raamat 2008 aastal. Ma ei tea, kas asi on minus, aga lõpptulemusena kasutan ma ikkagi rohkem oma stiili. Küll aga on sealt võimalik saada häid ideid ja näpunäiteid! Igati armas raamat seega.

Merike said...

Väga armasad mütsikesed.

Heli said...

Aitäh Triinu! Ja see lõng on tõesti eriliselt suure siidisisaldusega. Armastan siidi, eriti, kui siid on segatud kas villa või puuvillaga, mis aitab teda paremini hooldada;)

Monika said...

Laste mütsid on tõeliselt armsad! No barett ja sallkrae muidugi ka :)

Triin said...

Tänan Merike ja Monika!
Heli, see lõng tasub tõesti katsetamist :)

Külli said...

Eriti uhked ja ilusad tööd Sul jälle. No oled Sina ikka osavnäpp :)

Kiku said...

Terve blogi täis väga ilusat näputööd! Mulle väga meeldib see roosa kübarake ja sallkraed on ka väga aRMSAD.

Triin said...

Aitäh Külli ja Kiku :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails