Wednesday, February 6, 2013

Valge

Nädalavahetusel langesid mitu head asja kokku: lapsed olid terved, ilm ilus ja aega lihtsalt olemiseks ka. Ilm oli täpselt selline nagu mulle talvel meeldib - päikseline, mõnede miinuskraadidega ja tuuletu. Ja kuigi ma väga ootan kevadet, siis see talvepäev oli väga mõnus ja idülliline :)
Nõnda juhtuski, et leidsime end Valgerannast. Kaldapealne oli täis autosid ja meri kihas kalameestest. Imelisel kombel polnud tuule raasugi. Oma lapsepõlvest tean, et Valgeranna metsas on üks tore luiteline koht, kus mõnusad mäekesed ka. Just lastele parajad. Veetsime toreda tunni metsas kelgutades ja talve nautides. Nii armas oli märgata, et Valgerannas olid ka mõned suusarajad ja üks mäekülg oli mõnusalt siledaks kelgutatud. Isegi tore hüpekas oli, seega lapsed nautisid ja rõõmustasid toreda päeva üle. Isegi mina kelgutasin ja meenutasin lapsepõlve :)
Pilte ka ...
Praegu koon. Näitan üht osakest hetkel näppude vahel olevast tööst.

Järgmisel korral näeb juba rohkem :)

Ja kuna kevad ilmselgelt veel ei tule, siis ootan veel mõnusalt tuuletuid ja mahedaid talvepäevi. Praegune sage  lörts ei loo küll mingeid häid tundeid.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails