Sunday, September 29, 2013

Lepatriinu Lepatriinu lasteaiale

Hiljuti sain toreda ettepaneku teha ühele Lepatriinu nimelisele lasteaiale lepatriinu. Mõte oli, et lepatriinu peaks olema piisavalt suur ja muidugi rõõmsake. Nõnda ka üritasin :) Nüüd on lepatriinu juba lasteaia poole teel. Olge siis valvsad ja märgake, kuhu lasteaeda lepatriinu lõpuks jõuab ;) Vihjeks märgin, et teda võib otsida ühest Lõuna- Eesti lasteaiast.
Lepatriinu on valmistatud pehmest egiptuse puuvillast ja täidetud lambavillaga. Et isikupära lisada, heegeldasin talle selga valge põlle ja pähe kübara. Kübarat ära võtta ei saa, kuid põlle võib ka naksti eemaldada. 
Lepatriinu sai umbes 43 cm pikkune. 
Tulemas on ka õpetus, kuid selle kallal töötan veel hetkel.

Lepatriinu disain: Triin, Väikesed Ilunikerdused

Mul on nii paljud asjad veel blogis näitamata, aga argipäevased õhtud mööduvad kui sekund ja nädalavahetuski kaob kiirelt käest. Eks ma vaikselt siiski lisan siiagi uusi tegemisi ja püüan kursis olla teiste blogijate tegemistega. Kohtumiseni järgmisel korral!

PS. Hetkel käib minu Facebooki lehel ka tore mäng, kus peategelaseks on üks väike jänkulaps. Mängust saate täpsemalt aimu siin!

3 comments:

Heli said...

Armas!
Vòib-0lla lisaksid tundlad veelgi ilmekust juurde:)

Triin said...

Tänan Heli!
Jaa, mõtlesin ka tundlate peale, kuid lastega ühiselt otsustasime, et ei tee neid siiski.

Heli said...

Kui lepatriinu kätte võtta, siis ega jah, tundlaid nagu pole, ongi sellisena tore. Lapsed ei eksi tavaliselt, teavad, mis on armas:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails