Sunday, November 30, 2014

Muinasjutuliste mänguasjade aeg

Märkamatult on kätte jõudnud jõulude ootamise aeg. Lapsed saavad mõnuga kuulata jõululaule, päkapikud piiluvad ja tänasest muutusid hommikud seetõttu kohe põnevamaks :) Tuba on saanud uue ilme ja rõdul säravad väikesed jõulutuled. Nõnda vaikselt ja samas rutakalt jõulud jõuavad.
Nii imehea on tõdeda, et kõige selle virr-varri sisse mahuvad laste erksad tunded ja kõige tähtsamad polegi kingitused. Meil oodatakse jõule peamiselt seetõttu, et saaksime vaikselt nautida üksteise seltskonda, mõelda häid mõtteid (mida me muidugi kogu aeg mõtleme) ja lihtsalt olla :)
Lapsed teevad muuhulgas plaane jõuluõhtuks ning arutlevad, kuhu küll seekord jõuluvana kingid toob ja kas tal mahti on ka ise kohale tulla ...Lisaks kuulub nende ja ka meie "jõuluprogrammi" kirikusse minek ja õhtuhämaruses küünalde süütamine meie kallitele surnuaias. 
Muidugi küpsetame ennejõulusel ajal veel piparkooke, majoneesiküpsiseid ja loeme hulgaliselt jõulumuinasjutte. Minu õhtuid täidavad mänguasjad, mis jõuluvana kingikotti lippavad. Viimased valmivad heade mõtete ja rõõmsate laste keskel :) 
Olen lõpuks ka leidnud oma mänguasjadele sobiva kaardikese, lisamaks väikese nipiga kogu info, mis ühe mänguasjaga kaasas käib :)
 Jõuluajal leiab nii mõnedki minu heegeldatud mänguasjad Lottemaalt. Nii, et kel tahtmist ilus jõuluaeg veel ilusamaks teha, siis Lottemaa ootab külla :)

Imelist jõulude ootamise aega!

1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails