Thursday, January 8, 2015

Lehekirjaga sall / Shawl with Leaf Pattern

Lehekirjaga sall valmis tegelikult juba eelmise aasta lõpus. Lumi kord tuli, kord läks ... Pildile sai sall teisel jõulupühal Riisa rabas rännates. Nõnda on piltideltki näha talvist kargust, päikese soojust ja lumist vaikust :)
 Armas lehekiri püüdis minu tähelepanu raamatust Haapsalu rätt. Äärepits moodustub tornikirjas ja tundus selle salli juurde ainuõige.
 Ühe osa kaunist oranžist lõngast sain endale Woolmint´i poe avamispeolt kingitusena. Polnudki muud, kui osta ülejäänu juurde, et ergas sall sündida saaks :) Lõngaks Lang Merino Lace 400 (100% meriinovillane/ 200 m). Väga pehme ja luksuslik lõng, mis vardal mõnusasti edasi lippab. Olen seda varemgi sallide kudumisel kasutanud ja rahule jäänud :)
Lõpetuseks veel üks foto kuuse all. Vahemärkusena ütlen, et meil on kuusk alles toas :) Tavapäraselt viime alati kuuse kolmekuningapäeval välja. Seekord on meie kuusk aga nii vapper ja okkaid peaaegu ei poetagi. Vastupidi, tal on väikesed kasvud külge tulnud selle paari nädalaga, mis ta meil toas on olnud. Siiski saadame ta suuremas osas peagi uutele "jahimaadele". Ühe osa aga jätame tuppa vaasi rõõmuks ja ilusaks mälestuseks möödunud jõuludest.
Rõõmus oranž sall sai mõõtudeks 42 x 180 cm.

Päikselisi mõtteid tormisesse jaanuarisse!

2 comments:

Arnikai said...

Imeilus töö ja väga vahva värv.

Triin said...

Tänan armsate sõnade eest!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails